Laatste nieuws

08.07.2015 - Ip sensoren direct online
[Lees meer...]

20.05.2015 - MachineTalk staat op #M2MTalks
[Lees meer...]

12.02.2015 - Test M2M over radio geslaagd
[Lees meer...]

09.11.2014 - Introductie IoT Dashboards
[Lees meer...]
 [<<] [<] [1] [2] [3] [4] [5] [>] [>>

Introductie IoT Dashboards

2014-11-09 14:50:40


Modulair dashboard voor Internet of Things en M2M toepassingen


MachineTalk heeft een dashboard module ontwikkeld die modulair per project kan worden aangepast. Dit geeft klanten de mogelijkheid om per toepassing een ander dashboard te gebruiken.

 
Dashboards geven in één oogopslag de juiste informatie voor een klant. De oplossingen die MachineTalk levert worden voor verschillende toepassingen ingezet. Per toepassing is andere informatie relevant. Ook de vorm waarop informatie wordt weergegeven, verschilt per toepassing. Met deze nieuwe dashboard tool kan per toepassing een dashboard worden samengesteld. Ook kan een ander dashboard worden opgemaakt voor een andere doelgroep, bijvoorbeeld voor de eindklant.

PC, smartphone of tablet

Klanten willen graag de informatie op elke locatie op elk device beschikbaar hebben. Het MachineTalk dashboard kan zowel op PC, tablet of smartphone worden bekeken. Hierbij kan per devicetype een dashboard worden gemaakt, maar in de meeste gevallen zal het PC dashboard al prima volstaan.

Klik hier voor Internet of Things oplossingen en toepassingen

 

MachineTalk B.V. Voorsprong door communicatie op afstand

MachineTalk verzorgt de communicatie op afstand met machines en installaties. Van stand-alone hardware voor sms alarmering tot volledig beheerde online M2M oplossingen. Klanten gebruiken deze oplossingen voor remote service, monitoring, maintenance en control.