Laatste nieuws

08.07.2015 - Ip sensoren direct online
[Lees meer...]

20.05.2015 - MachineTalk staat op #M2MTalks
[Lees meer...]

12.02.2015 - Test M2M over radio geslaagd
[Lees meer...]

09.11.2014 - Introductie IoT Dashboards
[Lees meer...]
 [<<] [<] [1] [2] [3] [4] [5] [>] [>>

Introductie Direct VPN access

2014-03-14 11:19:32


In één minuut VPN remote toegang tot uw machine


MachineTalk introduceert een eenvoudige en veilige manier om direct een VPN verbinding op te zetten naar uw machine of installatie. Zowel via het mobiele netwerk als via het netwerk van uw klant.

 

Steeds meer klanten hebben behoefte om op afstand in te loggen op hun machine of installatie. Zowel via het mobiele netwerk als via het netwerk van een eindklant kan dit de nodige uitdagingen geven. Met Direct VPN access van MachineTalk heeft u zonder configuratie of netwerkinstelling van uw eindklant direct een VPN verbinding met uw installatie. 

 

Geen vaste IP adressen, geen portforwarding of firewall aanpassingen nodig

De voorgeconfigureerde routers van MachineTalk hebben alleen een uitgaande internetverbinding nodig. Bij gebruik van mobiele routers (3G/4G) kan daarom elke (buitenlandse) sim worden gebruikt. Bij een verbinding via het netwerk van uw klant hoeft uw klant over het algemeen geen aanpassingen in zijn netwerk te doen. Uw heeft direct toegang tot uw eigen apparatuur op hun eigen unieke IP adres. Kijk bij Direct VPN access voor meer informatie.


 

MachineTalk B.V., voorsprong door communicatie op afstand

MachineTalk verzorgt de communicatie op afstand met machines en installaties. Van stand-alone hardware voor sms alarmering tot volledig beheerde online M2M oplossingen. Klanten gebruiken deze oplossingen voor remote service, monitoring, maintenance en control.