PLConline

PLConline - al uw machines plug & play online

 

Winst door PLConline Uw machines of apparaten staan in het veld, op decentrale locaties. Met PLConline kunt u allerlei gegevens en parameters van uw machine op afstand monitoren, loggen en beheren. Centraal via uw webbrowser op kantoor. PLConline is hèt voordelige alternatief voor de gangbare SCADA pakketten. 

Online remote beheer, monitoring en alarmering

Realtime of op vooringestelde tijdstippen worden relevante parameters doorgestuurd naar de centrale database. Vanaf elke locatie logt u met een webbrowser in en heeft u een overzicht van de machinedata. Of u wijzigt relevante parameters zoals verwerkingssnelheid, draaitijdstippen, intervals, etc.

Gehoste webbased totaaloplossing:
eenvoudig en kostenefficiënt

De totaaloplossing bestaat uit een intelligent modem, de (mobiele) communicatie en de gehoste backoffice. U koppelt alleen het PLConline modem aan uw PLC en heeft uw machine direct online. Geen lastige instellingen, geen inrichting en onderhoud van servers, geen complex ontwerp van een SCADA pakket.

Al uw machines in één overzicht, onafhankelijk van locatie

Onze backoffice biedt niet alleen een 1 op 1 verbinding, maar geeft een overzicht van al uw machines. Door gebruik van het mobiele netwerk bent u niet afhankelijk van locatie of de infrastructuur van netwerkbeheerders, ook al staan de machines bij uw klanten.

Onderscheid ten opzichte van gangbare PLC modems en SCADA pakketten

PLConline is een werkende gehoste totaaloplossing. Door de combinatie van een intelligent modem, geconfigureerde (mobiele) communicatie en de backoffice brengt het direct de gegevens van de machine online.

  • Gehoste dienst, toegang via webbrowser
  • Totale oplossing: modem, communicatie, instellingen en backoffice
  • Geen complexe SCADA-kennis of serverbeheer benodigd 
  • Geen infra benodigd, toegespitst op gebruik van mobiele netwerk
  • Voordeliger, schaalbaar alternatief 

Toepassingsvoorbeelden

PLConline is vooral geschikt voor repeterende machinebouw met relatief kleine besturingen. Er staan meerdere machines in het veld of bij klanten, waarbij machinedata centraal beschikbaar moet komen voor meerdere gebruikers. Bijvoorbeeld: 

  • Generatoren bij meerdere klanten
  • Koelinstallaties bij klanten die op afstand worden gemonitored 
  • Leveranciers van zwembadinstallaties die ook verantwoordelijk zijn voor beheer
  • Full Service Concepten - Machines en installaties waarbij er grotere aantallen bij klanten staan en de leverancieer verantwoordelijk is voor het beheer

Bekijk de demo en ervaar zelf het gemak van PLConline.


Wij geven graag aan hoe ook ù efficiënter uw machines kunt aansturen. Neem gerust contact op per telefoon of email