Laatste nieuws

08.07.2015 - Ip sensoren direct online
[Lees meer...]

20.05.2015 - MachineTalk staat op #M2MTalks
[Lees meer...]

12.02.2015 - Test M2M over radio geslaagd
[Lees meer...]

09.11.2014 - Introductie IoT Dashboards
[Lees meer...]
 [<<] [<] [1] [2] [3] [4] [5] [>] [>>

Opdracht monitoring 200 WKK's

2013-07-19 14:17:03


Hogere uptime en lagere onderhoudskosten door PLConline


Een belangrijke speler in de WKK markt heeft MachineTalk opdracht gegeven voor de monitoring van 200 Warmte Kracht Koppeling installaties.

 

De WKK's worden voornamelijk gebruikt bij tuinders, maar ook bij bijvoorbeeld ziekenhuizen. Met het monitoringssyteem PLConline heeft de klant permanent inzicht in alle relevante parameters en alarmen van de 200 installaties. Onderhoud wordt daardoor veel efficienter en effectiever uitgevoerd. Daardoor is er minder onderhoud nodig, zijn er minder storingen met als gevolg een hogere uptime van de installatie.

  

 

PLConline voor preventief en conditioneel onderhoud

Het huidige monitoringssysteem PLConline zal worden aangevuld waardoor er op server niveau trending en analyse wordt uitgevoerd. Hierdoor worden onderhoudsalarmen genereerd die voorheen alleen door handmatige controle mogelijk waren. De klant verschuift hierdoor zijn onderhoud van correctief naar preventief en kan zelfs actief conditioneel onderhoud verzorgen. Met als gevolg een veel lagere werkdruk en lagere kosten voor het onderhoud. Zie ook PLConline.


Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

MachineTalk B.V., voorsprong door communicatie op afstand

MachineTalk verzorgt de communicatie op afstand met machines en installaties. Van stand-alone hardware voor sms alarmering tot volledig beheerde online M2M oplossingen. Klanten gebruiken deze oplossingen voor remote service, monitoring, maintenance en control.