Laatste nieuws

08.07.2015 - Ip sensoren direct online
[Lees meer...]

20.05.2015 - MachineTalk staat op #M2MTalks
[Lees meer...]

12.02.2015 - Test M2M over radio geslaagd
[Lees meer...]

09.11.2014 - Introductie IoT Dashboards
[Lees meer...]
 [<<] [<] [1] [2] [3] [4] [5] [>] [>>

MachineTalk genomineerd

2013-11-03 11:24:05


MachineTalk genomineerd voor "Best Telecom Wireless Project"


Wij zijn erg trots op onze nominatie voor de Telecom Inspirience Awards 2013. Met SNMPonline is MachineTalk genomineerd voor het "Best Telecom Wireless Project". De winnaars worden bekend gemaakt op 25 november 2013. Zie ook de site van Telecom Business Magazine.

SNMPonline: geen configuratie, direct online inzicht

De klant hoeft niets aan netwerken te configureren. Alle SNMP data van de apparatuur in het remote netwerk is direct online beschikbaar. De rapportagesoftware toont uitgebreide overzichten in overzichtelijke boomstructuren, inclusief diverse grafieken, locatie op kaart en actuele alarmen. De informatie is ook direct beschikbaar via apps op tablet en telefoon. 

 

 

 

 

Direct VPN toegang tot remote apparatuur

Vanuit de online SNMP monitoring omgeving kan ook direct een VPN verbinding met de remote apparatuur worden opgezet. Met een rechtermuisklik logt u bijvoorbeeld direct in op de webinterface van een switch.


Zie ook SNMPonline of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

MachineTalk B.V., voorsprong door communicatie op afstand

MachineTalk verzorgt de communicatie op afstand met machines en installaties. Van stand-alone hardware voor sms alarmering tot volledig beheerde online M2M oplossingen. Klanten gebruiken deze oplossingen voor remote service, monitoring, maintenance en control.