Laatste nieuws

08.07.2015 - Ip sensoren direct online
[Lees meer...]

20.05.2015 - MachineTalk staat op #M2MTalks
[Lees meer...]

12.02.2015 - Test M2M over radio geslaagd
[Lees meer...]

09.11.2014 - Introductie IoT Dashboards
[Lees meer...]
 [<<] [<] [1] [2] [3] [4] [5] [>] [>>

Omron PLC direct online

2014-07-22 09:40:09


Webbased online monitoring van Diesel motoren met Omron PLC


MachineTalk heeft het Fins UDP protocol geïmplementeerd waardoor machines met Omron PLCS hun gegevens direct online beschikbaar hebben.

 
Machines worden vaak aangestuurd door PLCs. Deze PLCs communiceren op basis van eigen protocollen. Door de implementatie van het FINS UDP protocol van Omron, worden de gegevens van machines in het veld direct online beschikbaar.
Besparingen door direct inzicht in draaiuren en brandstofverbruik van scheepsmotoren
Een klant in scheepsmotoren kan nu plug en play een oplossing leveren om diverse gegevens uit te lezen van de scheepsmotoren. Alarmen zorgen ervoor dat onderhoud op tijd wordt uitgevoerd. Rapportages over tijd geven inzicht in verbruik waardoor direct besparingen wordt gerealiseerd. Bij een calamiteit kan de klant ook vanuit de online applicatie direct inloggen op de motor. Zie MACHINEonline voor meer informatie.

 

MachineTalk B.V. Voorsprong door communicatie op afstand

MachineTalk verzorgt de communicatie op afstand met machines en installaties. Van stand-alone hardware voor sms alarmering tot volledig beheerde online M2M oplossingen. Klanten gebruiken deze oplossingen voor remote service, monitoring, maintenance en control.