Machineverhuur - M2M toepassingen

 

Besparing op storing en onderhoud


door online inzicht in uw machines


U verhuurt aggregaten, hoogwerkers of ander zwaar materieel. Door op afstand uw machine te beheren, bespaart u op de kosten van onderhoud en storingen.


Storing direct op afstand verhelpen

Bij een storing krijgt uw monteur gelijk een melding op zijn mobiel of PC. Hij analyseert de storing en lost hem indien mogelijk op afstand op. Dit scheelt aanzienlijk in de monteursbezoeken. Mocht hij toch ter plaatse nodig zijn, dan heeft hij altijd de juiste spullen bij zich.

Hogere beschikbaarheid, betere service

Doordat u de storingen sneller oplost, garandeert u uw klant een hogere beschikbaarheid. Bovendien krijgt u direct een melding bij een calamiteit, zodat u uw klant gelijk informeert en de juiste actie onderneemt.

Efficiëntere onderhoudsplanning

Door realtime inzicht in bijvoorbeeld draaiuren of olieverbruik kunt u uw onderhoudsbeurten efficiënter plannen. Uw machine stuurt bijvoorbeeld zelf een sms als hij 500 uur heeft gedraaid en onderhoud nodig heeft.

Vrijgave op afstand beheerd

Bedienend personeel kan de machine alleen starten als zij per mobiele telefoon zijn geverifieerd. Door het sturen van een sms met een deblokkeringscode kunnen zij de machine voor een bepaalde tijd gebruiken. Zo kunt u op afstand de toegang tot de machine regelen.

Altijd op de hoogte van de locatie

Met de GPS versie kunt u direct de locatie opvragen van uw machine. De machine geeft zelf een bericht als hij buiten een bepaalde zone komt. Een uitkomst bij diefstal of het ophalen van verhuurd materieel.

 

Wij geven graag aan hoe ook ù kunt besparen. Neem gerust contact op per telefoon of email