Onze oplossingen

GSMKEYonline - Webbased toegangscontrole, toegang via de mobiele telefoon


GSMKEYonline

Toegang via de mobiele telefoon, online te beheren


Via internet beheert u voor meerdere lokaties de toegangscontrole. Op basis van nummerherkenning van de mobiele telefoon wordt toegang verleend.


Geen sleutels of pasjes uitgifte

GSMKEYonline verleent toegang op basis van nummerherkenning van de mobiele telefoon. U bespaart zich de moeite van uitgifte en inname van pasjes of sleutels en het eventuele verlies daarvan.


Online beheer, snel, eenvoudig en veilig

Het toegangsbeheer gebeurt via een beveiligde webomgeving. Meerdere medewerkers kunnen vanaf verschillende lokaties direct de mutaties verwerken. U kunt ook gebruikers voor een bepaalde tijd toegang geven. Alle toegangshandelingen worden online gelogd. 


Ideaal bij veel mutaties en beheer op afstand

GSMKEYonline is vooral handig in situaties waarbij de beheerder op afstand zit en waarbij er aan veel (wisselende)  personen toegang moet worden verleend. De communcatie verloopt via het mobiele netwerk waardoor geen extra infrastructuur nodig is.

Toepassingen:

• Parkeergarages of -terreinen
  (voor recreatie, vrachtwagens, bussen, verhuurd materieel etc.)
• Slagbomen, Automatische Hekwerken, Inzinkbare palen, etc.
• Leveranciersingangen
• Thuiszorgsituaties

• Serviceruimtes waarbij verschillende leveranciers de ruimtes moeten gebruiken 


Beschrijving oplossing

De GSMKEY unit wordt getest afgeleverd met een simkaart voor de communicatie en een username/password om op de website in te loggen. Op de website kan de beheerder gebruikers toevoegen en de rechten voor toegangscontrole instellen. De unit kan ook via de mobiele telefoon worden geprogrammeerd.

Gebruikers bellen het nummer van de GSMKEY unit. De unit herkent het nummer zonder belkosten te genereren en verleent de toegang. Alle toegangshandelingen worden gelogd en zijn online beschikbaar. Wanneer onbekende nummers inbellen, krijgt de beheerder een melding.


Technische specificaties

 

Behuizing: IP65, 171 x 121 x 55 mm
Uitgang: potentiaalvrij wisselcontact (NO/NC)
Schakelspanning: max. 49Vdc / 74Vac; max. 15W inductief
Uitgangsspanning:   230Vac 50/60Hz; 10-32Vdc (niet gelijktijdig)
Voedingsspanning: AC 100-260V 50-60H